Interwetten

Interwetten

Η Interwetten επέστρεψε στην ελληνική αγορά κάτω από την άδεια της Magic Services ltd. Εάν η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι πρώτα στη λίστα σας, η Αυστριακή Interwetten αποτελεί κορυφαία λύση. Πρόκειται για μία σοβαρή και αξιόπιστη εταιρία, απόλυτα ασφαλής, που απευθύνεται κυρίως στο Ευρωπαϊκό κοινό.

Η Interwetten ιδρύθηκε το 1990 στη Βιέννη ως πάροχος αθλητικού στοιχήματος, ενώ το 1997 μπήκε στο διαδίκτυο με την ιστοσελίδα www.interwetten.gr και έχει κατακτήσει σήμερα μια από τις κορυφαίες θέσεις στην αγορά.

 

Η επιχείρηση απασχολεί αυτή τη στιγμή 100 συνεργάτες περίπου και έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο εγγεγραμμένους πελάτες σε πάνω από 100 χώρες.

Η ιστοσελίδα www.interwetten.gr λειτουργεί στις ακόλουθες δώδεκα γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Τσέχικα, Ελληνικά, Γαλλικά, Ουγγαρέζικα, Ιταλικά, Πολωνέζικα, Πορτογαλικά, Ρουμάνικα και Τούρκικα..

Interwetten | Προσφορές

Το περασμένο έτος τοποθετήθηκαν στοιχήματα σε περισσότερα από 90.000 διαφορετικά αθλητικά γεγονότα σε πάνω από 70 χώρες.

Εκτός από το αθλητικό στοίχημα, την παλέτα προϊόντων της Interwetten συμπληρώνουν το καζίνο και τα παιχνίδια

Κάνε την εγγραφή σου ΕΔΩ

Επιλέγω την Interwetten γιατι:

Δυνατότητα κατάθεσης μέσω VIVA και Moneysafe

Μεγαλύτερες αποδόσεις στα φαβορί

Πολύ εύκολη πλοήγηση

Μεγάλη και αξιόπιστη στοιχηματική εταιρία

Ασιατικό χάντικαπ και πολλά ειδικά στοιχήματα

Panetameio

Ευχαριστούμε όλους εσάς που εγγράφεστε στις εταιρίες με κλικ στα διαφημιστικά banner του Panetameio.gr.

 

Επίσης, εφόσον έχετε εγγραφεί από το Panetameio.gr, μας δίνετε τη δυνατότητα όπως και την υποχρέωση να επέμβουμε μέχρι το σημείο που είναι δυνατό εκ μέρους μας, εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.Σχολίασε Εδώ